Hvordan ColliCare håndterer dine personlige data
Denne personvernerklæringen omhandler hvordan ColliCare Group samler inn og håndterer dine personlige data. Personvernerklæringen gjelder for hele ColliCare Group, som inkluderer virksomhetene / avdelingene i alle landene vi opererer i.
Der ColliCare legger ut lenker til eksterne selskaper/tjenester på sine nettsider, gjelder ikke vårt ansvar for personvern når du går inn på det eksterne nettstedet. Vi deler ikke personlige data, og vi får heller ikke tilgang til eller håndterer personopplysninger som er lagt ut på eksterne nettsteder, med mindre annet er spesifisert i denne erklæringen.
1. Datakontroller

ColliCare Group er behandlingsansvarlig for personopplysningene vi samler inn fra deg.

ColliCare Group er en logistikkonsern som utvikler og leverer logistikktjenester for sjøfrakt, veitransport, tredjepartslogistikk, flyfrakt, distribusjon og lager.

ColliCare-konsernets hovedkontor er i Norge, og konsernet har en rekke datterselskaper i Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland, Litauen, Tyrkia, Italia, Finland, Kina og India, i tillegg til et nettverk av agenter over det meste av verden.

ColliCare Group tilbyr tjenester primært til bedriftskunder, men også til privatpersoner med hensyn til e-handel.


“ColliCare” brukes nedenfor som en samlebetegnelse for alle selskapene i konsernet.

2. Formålet med håndtering av dataene

Personopplysninger samles inn når det er nødvendig for å oppfylle oppgavene og tjenestene som ColliCare har forpliktet seg til å forplikte seg for å oppfylle kundeforholdet, samt oppgavene det er forpliktet til å utføre i henhold til lovbestemmelser, offentlige forskrifter og/eller etter spesiell avtale med kunden.

Vi vil bruke dine personlige data for følgende formål

  • for å tilby tjenestene våre - vi trenger dine personlige data, f.eks. slik at du kan logge inn på våre nettsider, og slik at vi kan registrere din forespørsel om pris eller legge inn en bestilling for transport av varer

  • for å tilpasse tjenestene våre og for å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring - vi trenger dine personlige data f.eks. for distribusjon av nyhetsbrev og annet fysisk materiale via våre nettsider og andre kanaler

  • å betrakte deg som en mulig kandidat - vi trenger dine personopplysninger for å vurdere deg som en mulig kandidat til ledige stillinger hvis du har registrert din CV

  • for å utarbeide statistikk, samle data og administrere nettsidene og tjenestene våre - dataene samles og sorteres slik at ColliCare kan få ytterligere informasjon om brukere, for eksempel for å finne ut hvordan brukerne når websidene våre, og for å spore generelle brukermønstre av brukere av websidene våre. Dette for å forbedre nettsidene våre og gi våre besøkende en bedre brukeropplevelse

3. Hva er hjemmelen?

Det juridiske grunnlaget er gruppens myndighet til å håndtere personopplysninger.

All håndtering av personopplysninger er basert på et kundeforhold og/eller samtykke fra kunden/ partneren.

Siden personopplysninger ikke blir avslørt, og innsamlet informasjon kun brukes til å utføre ColliCares operasjoner, blir det ikke bedt om samtykke til tredjeparts behandling av dataene.

4. Hvilken type data håndteres?

Vi behandler både personlig identifiserbare data og ikke-personlig identifiserbare data. Personlig identifiserbare data er data som identifiserer deg som person. Ikke-personlig identifiserbare data er data og annen informasjon som ikke avslører din personlige identitet.


Personlig identifiserbare data

ColliCare samler inn og håndterer følgende informasjon 

  • når du abonnerer på nyhetsbrev, får du e-post fra ColliCare om aktuelle nyheter. For at vi skal kunne sende e-post til riktig abonnent, må du registrere fornavn, etternavn og e-postadresse

  • hvis du legger ut en forespørsel på ColliCares nettsider, for eksempel ved å sende oss en e-post eller sende inn et skjema, kan relevant informasjon lagres, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer og ID-nummer (bare i tilfelle fortolling ). Dette er en god måte å følge opp henvendelsen på

  • når du besøker ColliCares nettsider, blir IP-adressen din registrert. Dette er ikke knyttet direkte til deg som bruker, og du er bare registrert som en "besøkende". Dette er fordi ColliCare har aktivert IP-avpersonifisering på alle våre nettsider. Vi bruker denne informasjonen til å administrere og vedlikeholde sidene våre. Eksempler på hva statistikk gir svar på er: hvor mange som besøker forskjellige sider, hvor lenge besøket varer, nøkkelord, hvilke websider brukerne kommer fra, og hvilken nettleser som brukes. Dette gjør at vi kan utvikle gjennomgående bedre og mer brukervennlige tjenester. Se mer om webanalyse og informasjonskapsler nedenfor


Ikke-personlig identifiserbar informasjon (webanalyse og informasjonskapsler)

ColliCare samler og håndterer også uidentifisert informasjon / ikke-personlig identifiserbar informasjon om besøkende på ColliCares nettsider. Vi bruker vanlige internettteknologier, inkludert Google Analytics, for å samle informasjon om brukerne våre, slik at vi kan legge til rette for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonen på våre websider. Denne informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte operativsystem, nettleserprogramvare (for eksempel "Microsoft Internet Explorer"), skjermoppløsning og avsenderwebside.

"Cookies" er små informasjonskapsler (tekstfiler) som websiden ber nettleseren din lagre på datamaskinen eller mobilenheten din. Dette gjør at websiden kan huske dine handlinger eller preferanser over tid. ColliCares nettsider bruker informasjonskapsler for å samle inn statistikk og informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedene våre. Vi samler informasjon og lager rapporter som hjelper oss med å forbedre opplevelsen din. Verktøyene bruker førsteparts informasjonskapsler utelukkende for å samle inn data. Disse informasjonskapslene, og dataene som er samlet inn, er avpersonifisert og kan ikke brukes til å identifisere deg som person. Her kan du finne mer informasjon om informasjonskapsler.

5. Hvor er informasjonen hentet fra?

Informasjonen/ personopplysningene samles inn fra skjemaer som er integrert i våre nettsider.

6. Er det frivillig å gi ut informasjonen?
Ja, det er frivillig å abonnere på nyhetsbrev, søke stillinger eller på annen måte kontakte ColliCare og dermed gi ut informasjonen din. Hvis du vil trekke tilbake informasjonen din, kan du sende en e-post eller ringe selskapet direkte, se punkt 11 nedenfor. Kunden kan også møte på selskapets adresse eller sende vanlig post til selskapet. I kontaktskjemaet blir kunden bedt om å fylle ut alle feltene. Dette er også for å unngå spam og andre tvilsomme henvendelser.
7. Blir informasjonen videreført til tredjeparter?

Informasjon blir ikke videreformidlet til tredjeparter med mindre det er lovlig grunnlag for dette. Eksempler på et slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg, eller et juridisk grunnlag som forplikter oss til å røpe informasjonen. ColliCare har forskjellige partnere og underleverandører. Hvis kunden velger å kjøpe en tjeneste som leveres av en tredjepart, blir kunden informert om det før informasjonen blir utgitt.

Vi bruker underleverandører og/eller datterselskaper for å samle inn, lagre eller på annen måte håndtere personopplysninger på våre vegne. Vi bruker underleverandører og/eller datterselskaper i forbindelse med gjennomføring av transportoppdrag, levering av IT-tjenester, utvikling, drift og vedlikehold av våre nettsider og behandling av informasjonskapsler. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerhet i alle ledd av datahåndteringen.

Hvis underleverandøren og/eller dets datterselskap håndterer personopplysninger utenfor EU/EØS-området, er dette basert på EUs standard kontraktsvilkår for overføring til tredjestater.

8. Hvordan lagres og slettes informasjonen?

Personopplysningene som håndteres av ColliCare lagres og beskyttes internt i våre systemer, som f.eks. SuperOffice for CRM-informasjon / nyhetsbrev og Destinet / CMS for andre skjemaer / innsendinger, inkludert CV-registrering. Personopplysningene på det innsendte skjemaet lagres på nettstedet vårt i opptil 60 dager før det blir slettet.

På kundens forespørsel vil vi manuelt få tilgang til og slette relevante data. Videre lagrer vi dine personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for formålet som personopplysningene ble samlet inn for. Dette betyr for eksempel at personopplysninger vi håndterer på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker tilbake samtykket ditt. Personopplysninger vi håndterer for å oppfylle en avtale med deg, vil bli slettet når avtalen er fullført og alle forpliktelser som oppstår i kontraktsforholdet er oppfylt.

Beskyttelse av personopplysninger i operativsystemer dekkes av kundeforholdet og håndteres deretter.

9. Hva er rettighetene til registrerte personer, og hvilke landsspesifikke lover gjelder?

Du har rett til å trekke tilbake samtykke til behandling av personopplysninger når som helst. Du har også rett til å få tilgang til dataene dine når som helst, eller å få dine personlige data rettet eller slettet. ColliCare handler i samsvar med lovene som gjelder i landene vi er representert i og / eller handler med. ColliCare håndterer personopplysninger i tråd med det enkelte lands lover og EUs generelle databeskyttelsesforordning.

  • Norge Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven)

  • Sweden Personuppgiftslag

  • Danmark Utarbeidet versjon av loven om behandling av personopplysninger

  • Finlands personopplysningslov (523/1999)

  • Litauen Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas

  • Tysklands tyske lov om databeskyttelse

  • Nederland Wet bescherming persoonsgegevens, Wbp

  • Italia italiensk personvernkode

  • Tyrkia Tyrkisk personvernlov nr. 6698

  • India personopplysningsloven, 2013

  • Kina 标准 号 : GB / T 35273-2017

10. Hvordan er dataene sikret?

ColliCare lagrer kundedata på sin egen passordstyrte server. Det er ikke noe fysisk arkiv, og kundedatabasen lagres ikke lokalt på datamaskiner.

ColliCare har flere datterselskaper som alle har tilgang til en felles kundedatabase. Dette er med sikte på å gi kundene best mulig levering av logistikktjenester og på tvers av datterselskaper og landegrenser.

11. Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi håndterer personopplysninger, kan du kontakte oss på [email protected], ring tlf. + 47 69 20 95 00 eller send et brev til, eller besøk ColliCare Logistics AS, Deliveien 10, 1540 Vestby, Norge.
12. Klager

Hvis du mener at vår håndtering av personopplysninger ikke er i samsvar med det vi har beskrevet her, eller at vi ellers bryter personvernlovgivningen, vil vi at du kontakter oss. Du kan også klage til Datatilsynet. For informasjon om hvordan du kontakter Datatilsynet, se hjemmesiden deres: www.datatilsynet.no/en.

13. Endringer i uttalelsen
ColliCare forbeholder seg retten til å endre og oppdatere personvernerklæringen. Alle endringer gjelder fra publiseringsdatoen. Eventuelle endringer vil gjelde både nye og allerede innsamlede personopplysninger
 
Hold rede på endringene øverst på siden under "sist oppdatert."
Kundeservice +47 69 20 95 00

snakk med oss

Åpent hverdager 08.00-16.00

... eller send oss ​​en melding